Bordero: Μόνο αν το πιστέψεις…

by - Οκτωβρίου 10, 2016


Μόνο αν το πιστέψεις, ο φόβος θα εξαφανιστεί. Μόνο αν το πιστέψεις, τα αδύνατα γίνονται δυνατά. Μόνο αν το πιστέψεις, γίνονται θαύματα!
Η τόλμη και η πίστη στον εαυτό μας καθώς και η μητρική αγάπη, ξεδιπλώνονται στο έργο “Μόνο αν το πιστέψεις” της Κέλλυς Σταμουλάκη το οποίο ανεβαίνει από τον θίασο Αβάντι σε σκηνοθεσία της ίδιας στο θέατρο Αλίκη.
Χτες το μεσημέρι βρεθήκαμε στην πρεμιέρα και απολαύσαμε μια καλοκουρδισμένη παράσταση όπου όλοι οι ηθοποιοί τραγούδησαν, χόρεψαν και ερμήνευσαν εξαιρετικά τους ρόλους τους κάνοντάς μας να γελάσουμε αλλά και να συγκινηθούμε!
Με τη ζωντανή μουσική γραμμένη από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα να παίζει καθοριστικό ρόλο, τα ωραία σκηνικά της Δέσποινας Βολίδη και τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς της Κατερίνας Μαραγκουδάκη να πλαισιώνουν αρμονικά τους ηθοποιούς, περάσαμε ευχάριστα το Κυριακάτικό μας μεσημέρι!





Συντελεστές:
Κείμενο – σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη
Στίχοι: Κέλλυ Σταμουλάκη – Γιάννης Προεστάκης
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Ενορχήστρωση-μουσική διδασκαλία: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη
Κοστούμια: Δέσποινα Κολοκοτσά
Χορογραφίες: Τζένη Τοψίδου
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Βοηθός σκηνοθέτη: Παύλος Εμμανουηλίδης
Make up artist – Hair styling: Νικολέττα Πικέα 
Διανομή: Ελένη Καστάνη, Ορέστης Τρίκας, Μυριέλλα Κουρεντή, Παύλος Εμμανουηλίδης, Παναγιώτης Σούλης, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης, Ελένη Καρβέλη, Δάφνη Καφετζή, Έλενα Παπαδημητρίου, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Γιώργος Σαμαράς, Παναγιώτης Σαχάς. 
Στο πιάνο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Κέλλυ Σταμουλάκη
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ (Παιδική Σκηνή)
Αμερικής 4 – Αθήνα
Oργανωμένες παραστάσεις για σχολεία καθημερινά στις 10.30
Για το κοινό και group κάθε Κυριακή στις 11:30 και 14:30
Τιμές εισιτηρίων:
Παιδικό: 12 ευρώ
Ενηλίκων: 10 ευρώ

Σας φιλώ

Βρείτε με σε
FACEBOOK  
και 

INSTAGRAM

You May Also Like

2 σχόλια

  1. Είχα διαβάσει σε παλαιότερες αναρτήσεις οτι πήγαινες από μικρή τη Χριστίνα στο θέατρο. Η δικιά μου κορούλα είναι 16 μηνών και σκέφτομαι να την πάω στην πρώτη της παράσταση, στο θέατρο Πόρτα. Από ποια ηλικία είχατε ξεκινήσει να πηγαίνετε σε τέτοια δρώμενα με την κορούλα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου! Από την ηλικία της μικρούλα σου ουσιαστικά ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε. Αλλά μιας και εγώ είμαι ηθοποιός αλλά και ο μπαμπάς της εν μέρη, είχε την δυνατότητα να βλέπει πολλές παραστάσεις και πρόβες και να εξοικειωθεί με το όλο θέμα. Θα σου έλεγα να κάνετε την αρχή και αν της αρέσει, να το καθιερώσετε. Αν μάλιστα μένετε Αθήνα, έχετε πολλές επιλογές!

      Διαγραφή